Pientalot ja tontit

Avaruutta, käytännöllisyyttä, yhtä ympäristön kanssa

Porto Westin valoisissa taloissa korostuu perinteinen saaristolaisasuminen tuotuna tähän päivään. Suunnittelussa on hyödynnetty ympäröivän luonnon erityispiirteet ja pohjaratkaisut on suunniteltu palvelemaan käytännön elämän tarpeita. Porto Westistä löytyy unelmakoti hyvin eri tyyppisille tarpeille, joita yhdistää korkeat laatuvaatimukset ja rakkaus saaristoluontoa kohtaan. Alkukesästä valmistuu kaksi uutta taloa omilla tonteillaan. Rakenteilla olevien talojen pintamateriaaleihin on vielä mahdollista vaikuttaa laajalti. Valittavanasi on kolmesta erikokoisesta talomallista – Joutsen, Lokki ja Tiira – juuri omiin tarpeisiisi sopiva ratkaisu.


OMAKOTITONTTEJA YMPÄRIVUOTISEEN ASUMISEEN SAARISTOSSA

Porto Westin alueella on myynnissä myös erillisiä omakotitontteja ympärivuotiseen asumiseen. Alueen infrastruktuuri (tiet, vesi, jäte, kuitukaapeli) on valmiina. Kolme nyt myynnissä olevaa tonttia ovat kooltaan 2080, 1910 ja 1890 neliötä. Tontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla korkeintaan 300k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa enintään kaksi talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 80k-m2. Alueella palvelee oma huoltoyhtiö. Rakennustontin omistajien käytössä on laituri ja 600 metriä länteen avautuvaa rantaa. Lähistölle rakentuu pienvenesatama ja veneiden talvisäilytys huoltomahdollisuus on järjestettävissä. Noin 4 kilometrin päässä alueelta sijaitsee Westankärrin kartanon pihakauppa, kahvila ja tilausravintola.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tontteihin ja/tai erillisiin avaimet käteen -periaatteella rakennettaviin pientaloihin!

Lataa rakennusselostus Lataa hinnasto

Lataa rakennusselostus Lataa hinnasto
Lataa rakennusselostus Lataa hinnasto
Lataa rakennusselostus Lataa hinnasto

Materiaalit

FÖRSÄLJNING OCH TILLÄGGSUPPGIFTER
MYYNTI JA LISÄTIEDOT

Minna Stude | 045 131 2886 | minna@bo.fi

Mikko Ahola | 040 553 2121 | mikko.ahola@bo.fi