Riittävän kaukana, sopivan lähellä

Porto West sijaitsee riittävän kaukana, mutta sopivan lähellä: Turkuun on matkaa kolmisen varttia, Helsinkiin alle kaksi tuntia. Olipa kyseessä huolettomasta saaristoelämästä pitävä eläkeläispariskunta, liikunnallinen ja aktiivinen lapsiperhe tai etätöitä tekevä luontoentusiasti, on Porto West omiaan sinulle.

Kemiönsaaren keskustassa, runsaan viidentoista minuutin ajomatkan etäisyydellä on toimivat ja kattavat peruspalvelut sekä runsas tapahtuma- ja kulttuuritarjonta. Porto West sijaitsee hyvän tieyhteyden päässä, ja kohde sopii ainutlaatuisella tavalla niin vakituiseen kuin vapaa-ajan asumiseenkin. Nopeat valokuituyhteydet takaavat kohteen sopivuuden myös etätyöntekijän tarpeisiin.

Porto Westin marinasta sinulle avautuu saaristomeri mahdollisuuksineen. Kohteen sijainti on ihanteellinen veneilijöille ja purjehduksen ystäville: väylät ja Kasnäs, Örö ja Paraisten portti ovat kätesi ulottuvilla. Porto West sopii loistavasti myös aktiiviseen ja ulkoilulliseen elämäntyyliin, mm. kalastuksen (kalastusoikeus Westankärrin vesiin) ja metsästyksen harrastajille – tai ylipäätään luonnossa liikkujille. Lähellä sijaitsevat tenniksen ja golfin harrastuspaikat sekä Westankärrin kartano hevostalleineen ja maneeseineen.

Ei sovi kuitenkaan unohtaa kohteen ehdotonta valttia, upeaa saaristoluontoa, joka tarjoaa liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia ja aistien nautintoja vuoden ympäri. Täällä elät ja havainnoit kaikki neljä vuodenaikaa täysin ennen kokemattomalla tavalla.

FÖRSÄLJNING OCH TILLÄGGSUPPGIFTER
MYYNTI JA LISÄTIEDOT

Minna Stude | 045 131 2886 | minna@bo.fi

Mikko Ahola | 040 553 2121 | mikko.ahola@bo.fi