Sijainti

Meren portilla, mukavasti maissa

Porto West sijaitsee riittävän kaukana, mutta sopivan lähellä: Turkuun on matkaa kolmisen varttia, Helsinkiin alle kaksi tuntia. Kemiönsaaren luodepuolella, Peimarinlahden rannalla, ja hyvän tieyhteyden päässä sijaitseva Porto West sopii ainutlaatuisella tavalla niin vakituiseen kuin vapaa-ajan asumiseenkin. Nopeat valokuituyhteydet takaavat kohteen sopivuuden myös etätyöntekijän tarpeisiin. 

Kattavan palveluvalikoiman löydät Kemiön keskustasta, runsaan viidentoista minuutin ajomatkan etäisyydellä. Kemiönsaari ulkosaarineen tarjoaa paljon nähtävyyksiä ja elämyksiä sekä runsaan tapahtuma- ja kulttuuritarjonnan. Kemiönsaarelta löytyy myös useita lähikauppoja.

Porto Westissä satoja hehtaareja koskematonta metsää kohtaa aavan meren. Sijainnin ansiosta kohde sopii loistavasti aktiiviseen ja ulkoilulliseen elämäntyyliin – pidätpä sitten kalastuksesta, marjastuksesta ja sienestyksestä tai ylipäätään luonnossa liikkumisesta. Porto West on myös veneilijän tukikohta ja portti Saaristomereen: alueen omasta marinasta sinulle avautuu Saaristomeri mahdollisuuksineen ja mm. Kasnäs, Bengtskär, Örö, Gullkrona ja Paraisten Portti ovat kätesi ulottuvilla. Näkymä länteen takaa ilta-aurinkoa ja upeita auringonlaskuja.

60°11’42.6”N 22°27’39.8”E

Västendintie, Kemiönsaari. Ajo-ohjeet: Käänny Turuntieltä Mjösundintielle. Aja Mjösundintien loppupäähän, josta käännyt vasemmalle (Opintie). Aja n. 1,1 km ja käänny oikealle (Västendintie). Aja Västendintietä n. 800 metriä ja olet perillä.