Mallisto

Porto West sopii vuodenaikaan kuin vuodenaikaan

Porto West-alueen monipuolinen ja joustava kaavoitus mahdollistaa sekä ympärivuotisen että vapaa-ajanasumisen. Alueen infrastruktuuri (tiet, vesi, jäte, kuitukaapeli) on valmiina ja tarjolla on sekä reilun kokoisia omia tontteja että valmiita pientaloja avaimet käteen-periaatteella.

Pientalot avaimet käteen-periaatteella

Arkkitehti Kim Eklundin suunnittelemissa valoisissa taloissa korostuu perinteinen saaristolaisasuminen tuotuna tähän päivään. Suunnittelussa on hyödynnetty ympäröivän luonnon erityispiirteet ja pohjaratkaisut on suunniteltu palvelemaan käytännön elämän tarpeita. Talojen ulkoverhoilu tekee kunniaa perinteiselle saaristolaisrakentamiselle ja rakennukset istuvat luonnollisella tavalla ympäristöönsä. Niin sisä- kuin ulkotilojenkin suunnittelussa on otettu huomioon merinäköala, joka avautuu sisälle huoneistoihin ja laajoille terasseille.

Materiaaleja yhdistää inspiraatio saaristomaisemista; luonnosta, kivistä ja kallioista. Myös ulkopinnat elävät harmoniassa ympäröivän luonnon kanssa. Teknisissä ratkaisuissa ja materiaalivalionnoissa on pyritty mahdollisimman pitkälle vietyyn luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen. Huoneistot on varusteltu poistoilmalämpöpumpuin sekä taloudellisella ja asumismukavuutta lisäävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Halutessasi voit luoda lisälämpöä ja tunnelmaa Jøtul-kamiinalla.

Valitse juuri omiin tarpeisiisi sopiva ratkaisu kolmesta erikokoisesta talomallista – Joutsen, Lokki ja Tiira ja ulkoverhoilun väriksi joko perinteinen punainen tai grafiitinharmaa. Omilla pihoilla huomioidaan asukkaiden omat mieltymykset, halusitpa sitten paljun merinäköalalla tai ikioman ryytimaan. Rakenteilla olevien talojen pintamateriaaleihin on vielä mahdollista vaikuttaa laajalti.

Porto Westissä sinulla on suorat omistussuhteet lainhuudatuksella myös valmiille asunnoille. Tutustu pohjaratkaisuihin ja rakennuselosteeseen alla.

Rakennusselostus

Pohjaratkaisut:
Tiira (68 m2)
Lokki (77 m2)
Joutsen (86 m2)

Omakotitalotontit

Porto Westin alueella on myynnissä myös erillisiä ja reilun kokoisia omakotitalotontteja ympärivuotiseen asumiseen. Tontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla korkeintaan 300 k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa enintään kaksi talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 80 k-m2. Tontit ovat kooltaan noin 2000-3000 neliötä.