Kollektion

Porto West passar alla säsonger

Porto West områdets mångsidiga och flexibla plan möjliggör både fritids- och året runt boende. Områdets infrastruktur (vägar, vatten, avlopp, fiberkabel) är färdigställt och det finns både rejäla tomter och nyckelfärdiga småhus att välja och vraka mellan. Objekten förmedlas av Bo LKV Turku

Bekanta dig med detaljplanen för området här

Nyckelfärdiga småhus

I de ljusa småhusen ritade av arkitekten Kim Eklund möts det traditionella och det moderna. I planeringen har vi tagit hänsyn till den omgivande naturen samtidigt som planlösningarna möjliggör ett bekvämt och modernt boende. Byggnaderna hedrar det traditionella skärgårdsbyggandet och byggnaderna passar naturligt in i omgivningen. Havsutsikten kan beundras både inifrån genom de stora fönstren samt utifrån från de stora terasserna.

Materialvalen inomhus har inspirerats av skärgårdsnaturen: skogen, klippor och stenar. Även ytterbeklänaden lever i harmoni med den omgivande naturen. I de tekniska lösningarna och materialvalen har vi tagit hänsyn till naturen både i estetik och miljövänlighet. Husen är utrustade med frånluftsvärmepump samt ekonomisk och bekväm vattenburen golvvärme. Mera värme och stämning kan skapas med en Jøtul-kamin. På gården kan du förverkliga dina egna önskemål med t.ex. en badtunna med havsutsikt eller ett eget trädgårdsland. I byggnadsskedet har man också möjlighet att inverka på materialvalen.

Välj bland våra tre olika husmodeller – Svanen, Fiskmåsen och Tärnan – i traditionellt rött eller grafitgrått för att hitta den lösning som passar just dina behov. Det finns även lediga egnahemshustomter till salu på området.

I Porto West har du direkta ägoförhållanden med lagfart även för de färdiga bostäderna. Bekanta dig med husmodeller, byggnadsbeskrivning och detaljplan nedan eller ta kontakt så berättar vi mer! 

Byggnadsbeskrivning för Svanen (på finska)

Planritningar:
Tärnan (68 m2)
Fiskmåsen (77 m2)
Svanen (86 m2) 

Kvarter 12 (till försäljning)
Situationsplan för kvarter 12
Kvarter 11 (preliminär plan)

På kommande (kvarter 11): Ny husmodell 113 m2

Egnahemshustomter

Porto West har även stora egnahemshustomter till salu för året runt boende. På tomterna är det möjligt att bygga ett bostadshus på max 300 m2 samt högst två ekonomibyggnader med den totala våningsytan på 80 m2. Tomterna är ca 2000-3000 m2.