Konsepti

Saaristolaiselämää mistään tinkimättä

Porto West on mahdollisuutesi toteuttaa saaristounelmasi – mistään tinkimättä. Porto Westistä löytyy unelmakoti hyvin eri tyyppisille tarpeille, joita yhdistää korkeat laatuvaatimukset ja rakkaus saaristoluontoa kohtaan. Kohde koostuu jylhään harjumaisemaan rakennetuista ja arkkitehti Kim Eklundin suunnittelemista moderneista erillistaloista sekä vapaista omakotitonteista, joille voit itse rakentaa. Tutustu eri vaihtoehtoihin tässä.

Porto Westissä voit yhdistää raikkaan saaristolaiselämän ja modernien palveluiden parissa asumisen parhaat puolet (lue lisää alueen palvelutarjonnasta).  Asut saarella mutta voit silti ajaa kotiovelle asti – Kemiönsaari on helposti saavutettavissa ilman lauttayhteyttä ja Porto West sijaitsee hyvän tieyhteyden päässä aivan meren äärellä (katso sijainti). Kulku Porto Westin alueelle käy portin kautta, mikä takaa yksityisyyden alueella. Asukkaiden käytössä on oma ranta ja pienvenesatama.

Porto Westissä elämästä on pyritty tekemään mahdollisimman vaivatonta ja huoletonta. Uusi ja helppohoitoinen koti takaa enemmän vapaa-aikaa ja alueella palvelee myös oma huoltoyhtiö. Modernit pientalot ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin ja ylellisin yksityiskohdin –  esimerkiksi astianpesukone keittiössä, lattialämmitys kylpyhuoneessa, tammiparketti lattiamateriaalina ja iso vaatehuone makuuhuoneessa.

Kohteen ehdoton valtti on kuitenkin upea saaristoluonto, joka tarjoaa lukuisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä mielenrauhaa ja aistien nautintoja vuoden ympäri. Olipa kyseessä huolettomasta saaristoelämästä pitävä eläkeläispariskunta, liikunnallinen ja aktiivinen lapsiperhe tai etätöitä tekevä luontoentusiasti, on Porto West omiaan sinulle. Täällä elät ja havainnoit kaikki neljä vuodenaikaa täysin ennen kokemattomalla tavalla!

Sananen arkkitehdiltä

”Porto West on luonnonkaunis paikka laajoine kangasmaastoineen ja merinäköaloineen kohti ilta-aurinkoa. Kohde on täysin ainutlaatuinen, ja sitä täydentää toimiva infrastruktuuri. Sijainti saaressa, autotien päässä on optimaalinen. Saavutettavuus – ja samalla etäisyys – Ruuhka-Suomesta on erinomainen: täällä rauha ja harrastusmahdollisuudet ovat rajattomat. Rakennusten tyyli noudattaa arkkitehtuuriltaan perinteitä kunnioittavaa saaristorakentamista. Luonnonmukaiset rakennusmateriaalit liittyvät saumattomasti maastoon, jonka kruununa komeilevat muhkea hiekkaharju, upeat metsät ja loputon meri. Anna ajatustesi lentää.”

Kim Eklund
Arkkitehti SAFA